Hoe werkt AntiMugSlapen?

Steekmuggen (Culicidae) zijn een familie van muggen (onderorde Nematocera) die behoren tot de tweevleugeligen (Diptera). De vrouwtjes zuigen bloed met de monddelen; ze hebben geen angel. 

Mannelijke steekmuggen zuigen alleen plantensappen zoals nectar. Het zijn de vrouwtjes die steken; ze zuigen bloed omdat ze de voedingsstoffen (eiwitten) die hierin zitten nodig hebben voor het leggen van eitjes. Op één bloedmaaltijd kunnen ze honderden eitjes leggen, ongeveer eens in de drie dagen.

Steekmuggen gebruiken zicht, maar nemen voornamelijk geuren en temperatuursverschillen waar om de gastheer op te sporen. 

De ene mens wordt eerder gestoken door een mug dan de ander, omdat hun lichaamsgeur duidelijker aanwezig is. Vooral mensen die een hogere lichaamstemperatuur hebben verspreiden meer geur die de mug lekker vindt. Die geurstoffen hebben te maken met de afbraak in het menselijk lichaam. Een mug kan de lichaamswarmte op 20 meter afstand waarnemen.

 Vocht en hitte…
Om een muggenplaag te krijgen zijn er twee factoren nodig:

  • Veel regenwater
  • Enkele dagen warm weer.

De combinatie van ’n natte maand en enkele dagen warm weer, zijn de succesformule voor een muggenplaag. De muggen leggen namelijk hun eitjes in water. Onder natte en warme omstandigheden worden ze volwassen en kunnen zo hun storende werk doen. Steekmuggen kunnen ziektes overbrengen en sterk allergische reacties oproepen.

Pyrethrin
Bij de speciale AntiMug© dekbedden en hoofdkusssens wordt ’n nano microcapsule van het puur natuurlijke pyrethrin aan de bekledingsstof toegevoegd. Pyrethrin wordt gewonnen uit een bloempje, genaamd Pyrethrum. Het is huidvriendelijk en anti-allergisch. Eén van de natuurlijke eigenschappen van pyretrin is dat het ’t zenuwstelsel van de insect verlamd. Muggen blijven door de voor de mens niet waarneembare geur ver weg van dit middel. AntiMug© dekbedden en hoofdkussens zijn volledig non-allergisch, reukvrij en stofvrij, en machinewasbaar. Heerlijk hygiënisch slapen, gegarandeerd zonder storende muggen. Voor een comfortabele en rustige nachtrust.

test © CopyRock All rights reserved