AntiMugSlapen

Terug naar boven

Dekbedden

WEG MET DIE PLAAG…
De zomer is heerlijk. Alleen die ellendige muggen zitten ons dwars. Niet alleen overdag, maar juist ook ’s nachts. Velen van ons worden ’s nachts lekgeprikt, en dol van het gezoem. Er is nu een heel practische en adequate oplossing voor; heerlijke dekbedden die de muggen op grote afstand houden. 
100% NATUURLIJK
Door toevoeging van een 100% natuurlijk procedé aan de tijkstoffen bent u verlost van gezoem en geprikt; muggen kunnen niet tegen de geur van de Pyrethrin-bloem. Een geur die voor mensen niet waarneembaar is. Deze speciale producten zijn niet alleen heel luxueus, hygiënsich en practisch, maar ook anti-allergisch, stofvrij en wasbaar. Het natuurlijke Pyrethrin-procedé blijft de gehele levensduur van deze unieke producten zijn beschermende werking houden. 
VOOR ALLE LEEFTIJDEN
AntiMug-Producten zijn er voor alle leeftijden; luxe 4-seizoenen dekbedden voor volwassen mensen, maar ook speciale stoeisterke dekbedden voor kinderen met ’n aangepaste warmte, omdat kinderen immers warmer van aard zijn. Geniet van deze fantastische AntiMug Producten, en profiteer van de enorme kortingen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Interessante sites
Hakushop
Harris&Darwin
 
Terschellinger Dekbedden